Airosensor

Wilt u uw temperatuurregistratie ten behoeve van uw HACCP plan vereenvoudigen? En wilt u voorkomen dat het monitoren van o.a. temperatuur u aan de aandacht ontsnapt? Dan bieden wij met de revolutionaire plug-and-play datalogger Airosensor dé oplossing!

Met de SenseAnywhere AiroSensor registreert én bewaakt u overal in uw bedrijf waar dit belangrijk is de temperatuur en eventueel de luchtvochtigheid. Bescherm uw temperatuurgevoelige producten en voldoe waar nodig aan de normen in uw branche (o.a. GDP, GMP, HACCP en BRC).

De AiroSensors zijn snel en eenvoudig door uzelf op elke gewenste plek te installeren: van magazijnstellingen, koelkasten en vriezers tot koelboxen, geconditioneerde busjes en vrachtwagens.

Toelichting herkalibratie Airosensor

In de procedure 'Apotheekkoelkast, installatie' is onder 'Kalibreren van de thermometers/temperatuurvoelers' een methode aangegeven voor de kalibratie van temperatuursensoren. Deze werkwijze kan worden toegepast om bij aanschaf van een nieuwe temperatuursensor een ingangscontrole uit te voeren. Daarnaast maakt de beschreven werkwijze het mogelijk een herkalibratie uit te voeren. Zonder onderbouwing wordt aanbevolen dit met een jaarlijkse frequentie te doen. Moderne temperatuurregistratiesystemen zijn tegenwoordig echter uitgerust met sensoren die een afwijking hebben van soms minder dan 0,01 °C per jaar. Raadpleeg hiervoor de gegevens van de leverancier. Om bij dergelijke gevoelige sensoren binnen de aanbevolen afwijking van ± 0,5 °C te kunnen blijven is een jaarlijkse (her)kalibratie niet strikt noodzakelijk. Desgewenst kan in overleg met de leverancier een lagere frequentie worden vastgelegd. 

Bron : KNMP kennisbank
 

Sorteer op
© 2014 - 2024 Medicijnkoelkasten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel