Liebherr vriezers met glasdeur

Met de display vriezers van Liebherr is een perfecte productpresentatie voor iedereen toegankelijk. Met het LED display, de LED verlichting en de naar wens in te delen binnenruimte bieden deze apparaten veel mogelijkheden om de opgeslagen diepvriesproducten optimaal te presenteren. Vooral wanneer verlichting continue brandt, is LED verlichting te prefereren boven TL verlichting. De duurzame LED verlichting bespaart in vergelijking met TL tot 25% op de energierekening. Uiteraard ook leverbaar in exclusive uitvoering waarmee u beschikt over unieke display vriezers passend bij uw bedrijf.

Nooit meer ontdooien : De display vrieskast met professioneel NoFrost systeem ontdooit snel (65% sneller dan elektrische ontdooiing) en automatisch waarmee de kwaliteit van de producten langer blijft behouden en u verzekerd blijft van en een storingsvrije en zorgeloze werking.

Extra lang goed zicht : De glasdeur beslaat aanzienlijk minder snel bij het openen dankzij een speciale anticondensfolie zodat uw producten goed zichtbaar blijven.

Sorteer op
© 2014 - 2024 Medicijnkoelkasten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel